Tv2 bingo i reklame pauserne

Ja den er skam god nok! Du kan og har kunnet spille tv2 bingo i reklamerne på Tv2. De kalder det for ”ReklameBingo”, og du skal blot have tændt for fjernsynet samt have din mobiltelefon i hånden, så du kan spille med på det. Det tager dig derfor ikke lang tid at finde ud af det, eller være en del af spillet. Det er bare med at komme i gang, så du ikke går glip af bingo på Tv2. Det vil da være ærgerligt, hvis du allerede er helt vild med bingo. Så er det bare med at prøve det hele, når du kan – også når det endda er Tv2 bingo. ReklameBingo er som spillet også antyder en form for bingo spil. Det er derfor ikke så anderledes end alle andre former for bingo spil, som du nok allerede kender eller har stiftet bekendtskab med på en eller anden måde. Hvis du skal vinde spillet – eller fylde den bingoplade – så skal du have i alt 16 tal – altså de tal der selvfølgelig står på din bingoplade skal blive råbt op. Hvis de gør det – og du er den første, som det sker for – så har du selvfølgelig vundet. Helt ligesom det fungerer i alle andre former for bingo spil hvad enten du spiller online bingo eller sidder og spiller i en eller anden bingohal i sted i Danmark. Selvfølgelig er det lidt anderledes i ReklameBingo, fordi det faktisk ikke handler om tal men reklamer i stedet for. Der bliver nemlig markeret et af dine felter, når der bliver vist en reklame på Tv2, som du også har på din plade på telefonen. Du skal derfor holde øje både på dit fjernsyn og på din bingoplade på telefonen med reklamerne på. Du skal derfor også sidde og håbe på, at der bliver vist lige præcis de reklamer, som du har på din plade på telefonen. Det gør alle reklamepauser en smule sjovere, hvis du rent faktisk har noget at lave imens samt har noget at bruge reklamerne til.

Du får en gevinst, hvis du får både en enkelt, to eller tre rækker, når du er med i ReklameBingo. Derudover får du selvfølgelig også en gevinst, hvis du får den fulde plade, når du ser ReklameBingo. Der er derfor en rigtig god grund for at være med. Ikke kun for at vinde en god gevinst, men skam også for at have det sjovt samt have noget at bruge alle reklamerne til på Tv2. Det er et supergodt initiativ og rent faktisk er det så sjovt, som det også lyder. Du skal derfor helt sikkert tage og prøve det, hvis du allerede i forvejen er helt vild med bingo eller blot vil have noget at lave, når du ser alle reklamerne på Tv2. Hvis du vil være med til at spille, så skal du blot have din mobil på dig og åbne applikationen, når der vises reklamer i fjernsynet. Så er det nemlig bare med at gå i gang, så du ikke kan se, om du kan blive den heldige vinder af en gevinst. Hvis du ser en reklame, som der også er på din bingoplade, så skal du markere denne og vente på næste reklame. Du får også et enkelt spørgsmål til reklamen, så der kan holdes øje med, om du rent faktisk har set den eller ej. Det er bare med at spille ReklameBingo, så meget som overhovedet muligt, så du kan have en endnu større chance for at vinde en god præmie. Der er både præmier hver eneste måned, uge samt enkelte bonuspræmier, som du kan være den heldige vinder af. Der er derfor masser af gode grunde til at spille ReklameBingo, hvis du alligevel sidder derhjemme foran fjernsynet hver aften. Hvis det kan skaffe dig nogle enkelte præmier eller gode gevinster, så er det da det hele værd – især fordi du også får en masse gratis underholdning med i vognen.

Fuld Plade med Tv2 Bingo

Der var engang et show på Tv2, som der blev kaldt for Fuld Plade. Det var en form for bingospil, som du kunne være med i som seer hver eneste uge. Dette show har været på Tv2 de seneste par år, men det er ikke til at sige, om det vil være der igen i år. Det må vi blot vente med at finde ud af. Det er i hvert fald altid sjovt, og du kan blot være med helt gratis. Du skal blot selv printe dine bingoplader, som du finder gratis på nettet, hvis du vil være med. Det er derfor ikke en udgift for dig – selvom det selvfølgelig koster lidt at printe sine egne bingoplader ud derhjemme. Men det er så også det eneste, for du kan rent faktisk vinde en masse fede præmier i showet Fuld Plade på Tv2. Hvis du var så heldig at vinde i spillet Fuld Plade, så skulle du blot sende en enkelt sms til tv-stationen og så ville de kontakte dig, så du kunne få din præmie. Nemmere kan det da ikke blive for dig, at vinde noget rigtig godt helt gratis. Det kan være sjovt at spille bingo også selvom det foregår på fjernsynet. Det var i hvert fald et rigtig godt program Fuld Plade – og det er da ikke synd at sige, at vi selvfølgelig håber på, at det kommer igen i år!