Fuld plade gør livet sjovere

Har du været bidt af bingo, siden du var en lille dreng eller pige? Kan du huske det gamle forsamlingshus og kuglerne med tal på, der trillede rundt i spinneren? Mange har en rigtig god association til bingo og banko, og i dag er det muligt at spille spillet online mange steder. Hvis du, som så mange andre, også er vild med talspillet, der handler mere om held end om know how, så er du kommet til det rigtige sted. Her får du nemlig masser af viden om bingo og om, hvor du skal gå på jagt efter din næste fuld plade.

Bingo er ikke kun et spørgsmål om fuld plade, for at du kan vinde. Du kan vinde på andre måder, der er nemmere at opnå. I spillet spilles der nemlig først om fuld række, så to rækker og til sidst fuld plade. Derfor behøver du altså ikke have alle tallene før de andre for at vinde. Du skal blot have en enkelt række først, så kan du se frem til gode præmier.

Fuld plade ude eller online

Du kender nok mest bingo fra forsamlingshuset, hvor hele byen var samlet. Det kan enten være til julebingo eller måske I havde bingospil en gang om ugen? Uanset hvad, så vækker det nok gode minder hos mange. Bingo i den virkelige verden foregår, som det altid har gjort. Der er en række kugler med numre på i en boldspinner, og der trækkes et nummer, et efter et. Der er altid en oplæser, som læser numre op, og som samtidigt godt kan lave lidt sjov. I denne form for bingo får du masser af samhørighed og det er sjovt at være med.

Men når du spiller bingo online, så får du en masse af det sjove med i købet. Godt nok er der ikke en oplæser, der kommer med jokes undervejs, men det kan være, at du er glad for at slippe for det. I online bingo går det stærkt ligesom i virkeligheden, og du skal holde tungen lige i munden. Numrene bliver læst op, og du skal hurtigt få dem markeret på din plade. I online bingo skal du også selv markere dine tal, så du ikke bare sidder og kigger. Dermed vil du stadig føle, at du deltager aktivt. Får du fuld række, to rækker eller fuld plade, så må du da gerne skrige bingo hjemme i stuen, men her skal du også huske at trykke på bingoknappen, så spillet ved, at du har pladen fuld.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Velkomstbonusser og daglige spil

Nogle af de helt store fordele ved at spille bingo online, er de velkomstbonusser og udbud af bingo, der er. Nu behøver du ikke længere vente på, at det ugentlige bingospil løber af stablen i forsamlingshuset – i stedet kan du hver dag sætte dig til rette foran computeren, når du har lyst til at spille. Mange hjemmesider med bingo har prøvet at fastholde bingo som et samlingssted, og derfor tilbyder de en særlig form for bingo hver aften mellem 20-21. Så kan du stadig føle, at du mødes med mennesker fra nær og fjern for at spille. Og hvis du synes det hele bliver lidt ensomt, så har de fleste bingosider en sublim chatfunktion, hvor du kan chatte med alle de andre spillere undervejs i spillet. Så kan du stadig brokke dig over det sidste tal, du mangler, eller juble over dit kommende bingoråb.

Velkomstbonusser er noget af det bedste ved at være ny bruger online. Så hvis du først er ved at blive overbevist om, at spil på nettet er sjovt, så har du meget sjov i vente. Langt de fleste spilsider tilbyder nemlig bonusser til nye spillere, og de kan være meget lukrative. Mange steder tilbydes du en indbetalingsbonus på op til 100%, så du kan få mange penge at spille for. Andre steder får du gratis spins, som du kan bruge i casinoet. Uanset hvad, så er det bare med at tjekke bonusserne ud og se, om du kan bruge dem på bingo, hvis det er her, du gerne vil lægge dine penge.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Få fuld plade lige her

Vil du gerne prøve bingo af og jagte fuld plade online? Der er masser af steder, der lader dig prøve lykken. Bingo er meget populært i dag, og derfor er det ikke noget særsyn, at du finder det på diverse spilsider. Som et udpluk kan du eksempelvis finde bingo hos Bingosjov, Bingostar, Bingoslottet, Danske Spil og Balletbingo. Så er det eneste du skal gøre bare at finde ud af, hvilken af de mange sider, som du har det bedst med. Det kan være, at du bedst kan lide at spille hos Danske Spil, da det er stort og kendt. Eller måske du bedst kan lide designet hos Bingosjov. Eller også er du vild med BingoQuiz, som du kan finde hos Bingoslottet. Det er ene og alene dig, der bestemmer. Uanset hvilken side du vælger, så får du mange timers sjov i kampen om fuld plade. Uanset om du spiller gratis bingo eller for penge, så ligger der mange præmier ude på internettet, der blot venter på at blive vundet.